Miljövänlig biltvätt i Stockholmsområdet

Hej och hallå och välkomna hit in till min hörna av internet och till den här bloggen där jag fäster särskild vikt vid olika företag som gör en god insats för miljön. Hur man nu vänder och vrider på det så är bilen ett måste för väldigt många av oss. Det finns bilar som är mindre bra för miljön, och så finns det goda exempel på bra miljöbilar. Jag rekommenderar alla bilburna personer som behöver en biltvätt i Huddinge, Sundbyberg eller i Hägersten att vända er till Hem Biltvätt i Stockholm för kvalitativ och miljövänlig biltvätt. Det är väldigt bra att det här företaget finns. De har verkligen tänkt till. Om alla gjorde detsamma och drog sitt strå till stacken så skulle klimathotet kunna minska. Jag vet redan nu att det kommer att bli kommentarer på det här. De flesta positiva men också en och annan som anser att jag är naiv. Men om du som läser liksom jag bryr dig om vår miljö på riktigt då finns det möjlighet att agera, genom att lämna bilen till Hem Biltvätt i Stockholm.  

 

Förresten så kan vi dra det här miljötänket ytterligare ett steg; Hem Biltvätt i Stockholm kan komma hem till dig och tvätta bilen så slipper du att åka dit! Riktigt bra menar jag som för egen del anlitat mig av denna biltvätt i Huddinge många gånger och kommer fortsätta att göra så. De på Hem Biltvätten använder endast miljövänliga lösningsmedel och det är en mobil ångtvätt som skonsamt och på ett mer miljövänligt sätt tvättar din bil. Restprodukterna tas omhand. Allt det här får man till en rimlig kostnad. Det här företaget är jag som ni säkert redan har förstått, väldigt imponerad av och ju fler personer som vänder sig dit, desto bättre!