JL vvs & kylteknik

Hallå och god middag alla läsare! Efter en lång dag på jobbet är det gott att vara hemma och få ägna mig åt det jag gillar: att skriva här i min blogg. I kväll kommer det att handla om badrumsrenoveringen i min villa i Östersund. Faktum är att badrummet blev så bra, så om en stund ska jag sjunka ner i badkaret i ett varmt skumbad och bara njuta och åter igen beundra resultatet. Jag är så glad över hur bra mitt badrum har blivit! Det företag inom Vvs arbeten i Östersund som har varit här heter JL vvs & kylteknik. Jag behövde en duktig rörmokare och det fick jag verkligen! Det här är ett företag som kan vara behjälpliga med det mesta inom rör och Vvs och denna firma vänder sig till dem som behöver hjälp antingen i Sollefteå eller i Östersund  

  

För första gången blev jag i augusti stolt ägare till min villa. Ett hus med potential. Det vill säga; det finns stora renoveringsbehov. Men en sak i taget och det viktigaste först. Vilket i mitt fall var badrummet. JL vvs & kylteknik är ett företag som arbetar med värme, vatten och sanitet (VVS). Det är mycket man kan fixa med på egen han i sin bostad. Förutom badrummet då. Regelverken gällande våtrum är i ständig förändring och försäkringbolagens regler likaså. Även ventilationen är A och O för att undvika problem. Jag kontaktade flera olika firmor, tog offerter och referenser och det företag som bäst motsvarade mina förväntningar var JL vvs & kylteknik. Företaget är auktoriserade inom värme, ventilation och sanitet och som kund är man välkommen att ta hjälp av dem oavsett om hjälpbehovet är litet eller stort. De har alla nödvändiga utbildningar och certifikat och flera års erfarenheter inom branschen. Jag kan varmt rekommendera er att anlita denna firma!