STOPPA TIDEN

Jag vill och kan inte riktigt förstå att det faktiskt är dags för henne att börja skolan snart. Hur konstigt som helst. Spännande, roligt, skrämmande. Vår lilla, lilla älskling som är så klok, rolig, snabbtänkt, cool, smart, envis, medveten, snäll och omtänksam. Stoppa tiden!

SÖNDAG

Sitter här och intalar mig att det fortfarande är sommar. Sommar, sommar, sommar. Sol och värme. Avslutade dagen och veckan i löpspåret, och faktum var att det till en början var lite för kyligt med kortärmat. Hua! Jag är inte redo för höst. Även om jag gillar hösten, tycker den är väldigt mysig och att alla årstider har sin charm……

JOSEFINE & JONAS

I början på juni gifte sig Josefine och Jonas, och jag fick föreviga det med min kamera. En fantastisk dag med ett vackert brudpar och de sockersöta barnen Alva och August som såklart också var med, härlig färgpalett på ljuvliga klänningar, regnuppehåll och underbara människor. Love it! Låter bilderna här nedan tala för sig själv…

SEX ÅR

Nu har hon fyllt sex år. Den stora, lilla tjejen som är den allra bästa som finns. Så fruktansvärt smart, omtänksam, rolig, gosig och snäll. Hon kramade sina kompisar ”hejdå” när hon gick hem från dagis för sista gången någonsin… sorgligt och spännande på samma gång. Tänk att man kan älska någon så det nästan gör ont. Lilla gumman!

BRÖLLOPSFOTO

Sitter här i soffan med nackspärr och migrän och funderar på att förflytta mig till sängen nu. Ville bara visa en liten, liten titt från förra helgens bröllop. Så himla fint! Fina färger, ljuvliga klänningar, och underbara människor. Love it!